Sara Roggeman

Sara Roggeman Sara Roggeman

   FIS biografie

   Antwerp Ski Team

   Fanpage

Sara Roggeman is geboren in 2001 en maakt deel uit van de natinale selectie 'BEAST". De ski-microbe kreeg ze mee van haar ouders. Op 11 jarige leeftijd sloot ze zich aan bij het Antwerp Ski Team. Zowel op nationale als internationaal wedstrijden behaalt Sara zeer mooie resultaten. Op de Trofeu Boruffa (AND) haalde ze in 2017 op de FIS Children Slalom een  derde plaats, in Kroatie haalde ze zowel in de slalom als in de reuzeslalom de tweede plaats.

sara-roggeman-boruffa-2017-sl

Op de Belgische wedstrijden in Sankt Johann in Tirol (AUT) won ze 5 wedstrijden en klopte daarbij in bepaalde manches in de reuzeslalom zelfs alle jongens. Ook in de Paola Cup in Val Thorens (FRA) haalde ze met een ruime voorsprong de eerste plaats in de reuzeslalom. Op het Belgisch Kampioenschap in Les Deux Alpes (FRA) kon ze haar Belgische jeugdtitel in de reuzeslalom verlengen en werd ze vice Belgisch kampioen in de slalom en de ski cross.

sara-roggeman-sl-2017

  Op het BK slalom 2017

Sara combineert talent met hard werken en is een zeer gedreven en gedisicplieerd sporter. Dit uit zich in trainingen, voeding, een gezonde levenswijze en een uitzonderlijke zorg voor haar materiaal.

 sara-roggeman-gs-2017

  Op het BK reuzenslalom 2017

sara-roggeman-topolino-gs-2017

  Meer over Sara

  Sponsors

elan  leki-250   sportina
Elan Leki  Sportina