House of talent

houseoftalent-banner-840

  +    Ontdek Sneeuwsport Vlaanderen : "House of Talent"!

Sneeuwsport Vlaanderen sluit de winter van 2016-2017 af met een opmerkelijke campagne richting volgend seizoen: “Sneeuwsport Vlaanderen - House of Talent”.

Het afgelopen seizoen werden zowel in het Alpijns skiën als in het Freestyle Snowboarden opmerkelijke internationale resultaten geboekt. Meerdere atleten scoorden Top 8 plaatsen in het wereldbekercircuit, maar de grootste spotlights waren andermaal weggelegd voor boegbeeld Seppe Smits die na winst op de World Cup van Seiser Alm (ITA), zich voor de tweede maal in zijn carrière tot Wereldkampioen Slopestyle kroonde in Sierra Nevada. Het seizoen 2017-2018 wordt een belangrijk jaar met de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse PyeongChang in februari 2018, waar de volledige delegatie met ambities naar uitkijkt.

Met de "House of Talent" campagne richt Sneeuwsport Vlaanderen zich enerzijds tot de meer dan 700.000 Belgen die jaarlijks gaan skiën of snowboarden. Die wintersporters vormen een unieke community, met specifieke troeven die men niet in om het even welke sport terugvindt: skiën of snowboarden draait vooral om de beleving, in een avontuurlijke outdoor omgeving, voor jong en oud, met vrienden en familie…nooit alleen. Het coole imago en het spektakelgehalte van enkele disciplines zoals freestyle ski & snowboard, maken deze sport ook immens populair bij de jeugd.

Anderzijds wil Sneeuwsport Vlaanderen met de nieuwe campagne vooral ook de bedrijfswereld aanspreken. Het brede bereik van de ski- en snowboardsport, gecombineerd met het maatschappelijk verantwoord rolmodel met betrekking tot milieu, biedt mogelijkheden om win-win partnerships op te starten. Verschillende samenwerkingsmogelijkheden zijn uitgewerkt en worden nu aangeboden aan geïnteresseerde bedrijven.

Geniet u nu vooral even mee ... en aarzel niet om het verder te sharen op social media en zo onze sporten gezamelijk te onderstrepen en verder uit te dragen!

  Credit: Stephen Vens - Beelden: Air & Style - TTR / World Snowboard Tour - FIS - Sneeuwsport Vlaanderen

Contactpersoon sponsoring & partnerships

Roger Renders Roger Renders
Sponsoring & partnerships