Wintersportgids 2017-2018

342d133f-ef3c-4042-a9df-d822d5658453.jpg

  +     De gloednieuwe Wintersportgids ligt te blinken op de rekken. Heb je deze lectuur graag online of bij je thuis? 

Bericht aan alle Sneeuwsportliefhebbers: 

Er komen nieuwe Wintersportgidsen vers van de pers gerold. Opgepast de inkt is nog nat! 
Geniet mee online van deze versie door hier je vinger te droppen of je pijltje erop te klikken. Be social, share, like, comment, ... go nuts!

Van leuke freerideverhalen tot een overzicht van de belangrijkste wintersport trends, materiaaltips en een heuse special over onze alpineskiërs die naar Korea afzakken. 
Als je het ons vraagt, perfecte lectuur tijdens druilige herfstdagen! 

Wens je er eentje op je salontafel? Rep je dan naar de afhaalpunten om je papieren versie te claimen, ...  en dat helemaal gratis.

Wens je een exemplaar in je postbus? Stort voor een zending in België €7,42 en voor een zending naar Nederland €9,83 op onderstaande gegevens. 
Opgelet: dit is per magazine, wil je Wintersportgids EN Far Out, stort dan 2 maal dit bedrag. Zet in de mededeling jouw naam + adres + vermeld duidelijk welk magazine je wil ontvangen. Eén keer per week sturen we de gidsen de deur uit. 
Bank Belfius
Bic: GK CC BEBB
Iban: BE77 0689 0522 4942


*Opgelet: Sneeuwsport Vlaanderen kan niet worden verantwoordelijk gesteld voor verhoogde hartslag, zin om te vertrekken en het dagelijks checken van je bankrekening om de volgende trip te boeken. We waarschuwen voor expliciet mooie beelden die mensen kunnen beïnvloeden om op wintersportvakantie te vertrekken. In geen elk geval kan de organisatie, noch de redactie van Wintersportgids worden verantwoordelijk gesteld voor jouw oncontroleerbare daden na het lezen van deze gids.