BANFF Mountain Film Festival World Tour

Banff Festival  840x472

  +     Het Banff Mountain Film Festival is uitgegroeid tot een internationale referentie en wordt nu beschouwd als het grootste en meest prestigieuze festival voor avonturenfilms met de bergen als centraal thema. 

Het Festival wordt sinds 1975 elk jaar in november gehouden en heeft zijn naam te danken aan het dorp waar het wordt georganiseerd, Banff, gelegen in de staat Alberta in de Canadese Rocky Mountains.
Na afloop van het Festival vertrekken de beste internationale avonturenfilms op wereldtournee. Ze worden vertoond in niet minder dan 42 landen en lokken meer dan 800.000 toeschouwers.

Twee uur lang worden 5 tot 9 avonturenfilms vertoond die u meevoeren naar ongelooflijk woeste streken waar u de meest spectaculaire expedities, de meest indrukwekkende culturen en de meest extreme sporten ontdekt.
Het Banff Mountain Film Festival in België en Luxemburg trekt dit jaar naar 14 steden voor 18 verschillende data, prik dus zeker een datum in jullie agenda.

Volgende vertoningen: (vanaf 13/03 tot 17/03 vertoningen in Brussel -VOLZET)

• Antwerpen: 27.03 - De Roma
• Gent: 24.03 - De Bijloke Gent
• Hasselt: 26.04 - Kinepolis Hasselt
• Brugge: 28.04 - Lodewijkscollege Brugge
• Leuven: 19.05 - Het Depot

  Wedstrijd

De tickets vliegen elk jaar de deur uit. Dankzij de organisatie kunnen we 5 duotickets weggeven (één duo-ticket per locatie), stuur jou beste beeld van het winterseizoen naar ons en misschien win jij wel een duo ticket! De wedstrijd is te volgen en aan deel te nemen op onze facebookpagina.

Alle vertoningen worden omkaderd door podiumanimaties, tombola, tentoonstellingen en ontmoetingen, en vinden plaats in een supergezellige sfeer.
Nog meer argumenten nodig? Bezoek de website op www.banff.be

Nog niet warm? Bekijk dan de vette trailer!

  Trailer