Marjolein lanceert Crowdfunding voor PeyongChang2018

IMG_1644_840x472.jpg

  Marjolein Decroix heeft jou nodig met het oog op de aankomende Winterspelen 2018!

Marjolein Decroix, een van de mogelijke selecties voor de Winterspelen in Peyongchang (Zuid-Korea). Ze is lid van Ice Mountain (Komen), en lanceert haar crowdfunding, naar het idee van Bart Swings, om zo de nodige financiële middelen bij elkaar te krijgen om naar de Olympische Winterspelen te kunnen gaan volgend jaar (binnen +/- 2 maand). 


Gezien de Belgische alpijnse skiërs niet meteen de best gesubsidieerde sporters zijn, en sponsoring maar mondjesmaat binnenkomt, is Marjolein genoodzaakt om via crowdfunding aan de nodige fondsen te geraken.
De crowdfunding werd gelanceerd op 12 december 2017 via het Rising Track platform, een platform opgericht door voormalige hockey atleten zoals Morgane Vouche, Jérôme Truyens, …

Deze weken doet Marjolein de nodige FIS wedstrijden en Europacups mee om zo nog extra punten te sprokkelen voor haar deelname aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang, de beslissing wordt midden januari genomen door het BOIC en de Belgische skifederatie welke skiërs er naar de Spelen gaan. 
Zo net is ze 3e geëindigd op de FIS Slalom wedstrijd in Ancelle (Fr). 

 

Marjolein kan je nu steunen!

 

Marjolein Decroix Marjolein Decroix

   Ice Mountain Racing Team

   Website

   Fanpage

  FIS biografie

Marjolein_Ski_840x472.jpg