Racen tijdens de Krokus

main

  +    Zondal Racing Team organiseerde tijdens krokus de Trofee van Vlaanderen en het Vlaams Miniemenkampioenschap. Dat leverde prachtige podia op in Sankt Johann.

Tijdens de afgelopen krokusvakantie stonden de 49e Trofee Van Vlaanderen en de 13e Vlaamse Miniemenkampioenschappen (t/m U16) op het programma in St. Johann in Tirol, Oostenrijk.

  49e Trofee van Vlaanderen

Bij de dames was er een spannende strijd tussen Sara Roggeman die de reuzeslalom op haar naal schreef en Julie De Leeuw die de slalom won. Het was uiteindelijk die laatste die de Trofee Van Vlaanderen mee naar huis mocht nemen.

Bij de heren won Basile Lefevre de reuzeslalom en Eliot Grandjean de slalom. Door een grote fout van Grandjean in de eerste run van de reuzeslalom, was de algemene overwinning overduidelijk voor Basile Lefevre.

  Resultaten RS

49e Trofee van Vlaanderen RS

  Resultaten SL

49e Trofee van Vlaanderen SL 
U10-U12
U14-MAS


  13e Vlaams Miniemenkampioenschappen

Minder spanning was er bij de Vlaamse Kampioenschappen U16. Zowel in reuzeslalom als slalom waren Naya Van Puyvelde en Arthur Cannaerts de concurrentie te snel af.

Door het wegvallen van de avondslalom Grote Prijs Jef De Clerck werd een clubtrofee Jef De Clerck in het leven geroepen. Hierbij worden zowel bij de dames als bij de heren de 3 snelste tijden per club van slalom en reuzeslalom van de Trofee van Vlaanderen samengeteld. De Trofee Jef De Clerck ging dit jaar zowel bij de dames als bij de heren naar Snow Valley Racing Team. De jongste leden van Snow Valley namen de trofee├źn in ontvangst, met heel wat ooh's en aah's tot gevolg.

  Resultaten 13e Vlaams Kampioenschap RS

U16

  Resultaten 13e Vlaams Kampioenschap SL

U10-U12
U14-U16

Volgend jaar is een jubileumjaar met de 50ste editie van de Trofee Van Vlaanderen.

 

  Proficiat aan alle renners vanuit het hele Sneeuwsport Vlaanderen-team!

Foto's verwezenlijkt door Gert Caremans  

Organiserende club:

Zondal Racing Team Zondal Racing Team
Alpine ski

Clubverantwoordelijke : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainingscentrum: Aspen, Wilrijk

  Fanpage

  @ZondalSki

  @zondalski

  Clubpagina

Aangesloten leden (samen met Zondal Ski Club): 165 - Actieve leden in de Algemene Vergadering: 4