Nieuwsbrief

Schrijf je innieuwsbrief-450

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (ongeveer maandelijks in het winterseizoen):

  • Online via webformulier
  • Deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maakt een mail aan met het onderwerp "Inschrijven nieuwsbrief". U dient deze enkel te versturen.

  Rubrieken: nieuws, binnenkort, Wist-je dat (voordelen, weetjes, ...)

  Archief Newsletters

  Privacy

Sneeuwsport Vlaanderen hecht veel belang aan de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers.

De persoonlijke gegevens worden enkel ingezameld en verwerkt met het doel om de door u gevraagde informatie te verstrekken.

De persoonlijke gegevens zullen niet worden bekendgemaakt aan derden noch voor directe marketing doeleinden worden aangewend.

U heeft steeds Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot uw persoonlijke gegevens die u op juistheid kan controleren. U kan onjuistheden in verband met uw persoonlijke gegevens steeds laten verbeteren.

U kan zich steeds uitschrijven voor de nieuwsbrief door op deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te klikken die een mail aanmaakt met het onderwerp "Uitschrijven nieuwsbrief". U dient deze mail enkel te versturen en je ontvangt geen nieuwsbrief meer.

Ook op de nieuwsbrief is een "Unsubscribe" functie. 

De nieuwsbrief is gratis en verbindt u nergens toe.

 

  Contactpersoon

Delphine De Jaeger Delphine De Jaeger
Financieel en administratief manager