Welcome to the team, Kim !

kim-semadeni-iedereen-beroemd

  Vanaf 15 september versterkt Kim Semadeni het team van de federatie in de functie van opleidingsmanager.

Als verantwoordelijke voor de opleidingen volgt Kim, Gert Buts op die na 14 jaar als coördinator nu leerkracht lichamelijke opvoeding is in het secundair onderwijs in Lier.

Kim Semadeni is 36 jaar en master LO. Hij specialiseerde in sportpsychologie en fungeert als mental en personal coach van een aantal bekende namen in de Belgische skiwereld. Na ervaring opgedaan te hebben in het secundair onderwijs en in sales en export was Kim gedurende 6 jaar lector aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Daarna koos hij voor een carrière als ski en snowboard leraar aan de Ecole du Ski Français van Val Thorens. Kim is docent van de Vlaamse Trainersschool en geeft er zowel algemene als sportspecifieke vakken. 

Kim zal voornamelijk instaan voor de contacten met het Bloso en de Vlaamse Trainersschool, de tour-operators en clubs, de planning voor de toelatingsproeven en workshops, de coordinatie met de docenten ski en snowboard en uiteraard de cursisten. 

Gert Buts blijft voorzitter van de opleidingscommissie en docent bij Sneeuwsport Vlaanderen: de federatie kan blijven rekenen op zijn ervaring en dankt hem voor de jaren inzet.

Onze competitiemanager, Peter Van Doren zal van meet af aan naast het alpine skiën, tevens freestyle en freeride skiën alsook skicross beheren. from Sneeuwsport Vlaanderen on Vimeo.

Sneeuwsport Vlaanderen