Riglet Park Fun tijdens Xtreme Xperience

Sfeer3XX2017

  Zondag was een topdag in de Schorre! Zowel op het Burton Riglet Park als op de dryslope kunstpiste leefden klein en groot zich uit op de 8ste editie van Xtreme Xperience.

Op zondag 10 september 2017 werd het recreatiedomein van De Schorre in Boom, alom bekend door het festival Tomorrowland, het decors voor 40 extreme sporten. Er werden dryslope matten aangelegd met kicks en jumps voor de durvers en het Riglet Park stond volledig ter beschikking voor de kleinsten vanaf 3 jaar. Enkele leerlingen van de topsportschool, zoals Illas Van Hoof en andere enthousiastelingen kwamen hun tricks uitproberen. Onder leiding van onze jeugdtrainer, Childeric Bogaert, zorgde voor een feilloos verloop van het event. 

 

 

SfeerXX2017 

De Burton Riglet Tour mocht de aftrap geven op Xtreme Xperience: meer dan 100 kinderen tussen 3 en 6 jaar werden persoonlijk rondgeleid op het mini snowboard park. Nadien ontvingen ze een gepersonaliseerd diploma met foto.
Blije gezichtjes verzekerd! <-- klik voor de Facebook album.

Sfeer2XX2017

Wil je meehelpen om de volgende Seppe Smits te ontdekken bij de Vlaamse jeugd ? Meld je aan voor één van de volgende etappes bij onze jeugdtrainer, Childeric Bogaert.

Met dank aan: Recreatiedomein De Schorre, Provincie Antwerpen, Aspen skipiste voor de ondersteuning, D'Store Bierbeek en uiteraard mega thumbs up voor alle vrijwilligers !

 

Check deze pagina om meer te weten te komen over de Kids ons Snow Tour