29 september 2021

Binnenkort: Sportinnovatiecongres met onze Dry Slope voorop!

Het vierde sportinnovatiecongres staat op de kalender.
21 oktober 2021 komt elk sportief ondernemer samen in Sport Vlaanderen Gent op zoek naar pure inspiratie en vele nieuwe contacten. 

#SIC2021, hét sportnetwerkmoment van het jaar, zal garant staan voor top keynotes, boeiende inspiratiesessies, expertclasses, praktische workshops, interactieve panelgesprekken, interviews, pitches, demonstraties, exclusieve sofagesprekken, B2B matchmaking en een originele black box expeditie.

Het centraal thema van deze editie is “Samen op koers”. Symbolisch, in dit jaar van de fiets in Vlaanderen,met het WK wielrennen in september als een absoluut hoogtepunt. Maar fundamenteel past het thema ook meer dan ooit bij de verschillende succesfactoren van innovatie: teamwork, samenwerking met partners, durven ondernemen, de neuzen in dezelfde strategische richting, en snelheid maken door snel te kunnen schakelen. 

Samen liggen we op koers voor een vernieuwde dynamiek in de Vlaamse sportsector. Als één team kunnen we de kracht van innovatie inzetten om nog meer mensen te laten sporten en bewegen. Deze gedachte willen we waarmaken en delen we graag met jullie op het Sportinnovatiecongres.

Meer informatie


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x