6 juni 2019

Dynastar Skicup van Vlaanderen, tot volgend jaar!

Dan is het zo ver! De competitie loopt op z'n eind.

Zaterdag 25 mei ging de Winter Closing door te Snow Valley (Peer), tijdens deze afsluiting van het winterseizoen skiede 144 slalomskiërs de piste naar beneden. Doel? Dagwinst en natuurlijk ook het eindklassement van de Dynastar Skicup van Vlaanderen.

Bekijk de resultaten van de laatste manche op Snow Valley.Na 14 wedstrijden tijdens het winterseizoen 18-19 maken we de balans op. Wie plaatst zich op het hoogste schavotje in zijn leeftijdscategorie en wint de Dynastar Skicup van Vlaanderen?
Proficiat aan alle deelnemers van deze editie. Een terechte high five voor de winnaars! Zij stonden te blinken op het podium tijdens de Winter Closing. Bovenop de ontvangen prijzen, kregen zij ook nog een gratis lidmaatschap bij Sneeuwsport Vlaanderen voor het volgende seizoen.Zien we jullie terug volgend seizoen? 


Met dank aan

Alle organiserende clubs;Yeti skiclub, Zondal Racing Team, Snow Valley Racing Team, Ice Mountain Racing Team, We Ski!, Casablanca Racing Team en Aspen Racing Team

Alle vrijwilligers, poortrechters, TD's, tijdsopnemers, ... Joeri en Wilfried Mees voor de hulp bij tijdsregistratie en het updaten van het platform skicup.snowid.be

Alle renners en hun ouders voor hun deelname aan dit wedstrijdcircuit! 


We kijken uit naar volgend seizoen!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x