3 september 2019

Een nieuw schooljaar, een nieuw opleidingsjaar

Geef je graag tips en tricks door aan anderen? Hou je ervan de progressie te ondersteunen bij de mindere goden? Heb je zelf een hoog ski of snowboard niveau?

Neem dan zeker eens een kijkje op onze website bij de "opleidingen". Voor ieder wat wils, van initiator tot Trainer A. Wij zorgen ervoor dat je de juiste techniek onder de knie krijgt én de juiste methodieken toepast om op een verantwoorde manier les te geven aan andere wintersport sympathisanten. Geef je graag les in bijberoep? Geen enkel probleem, onze partners staan met open armen klaar om je te ontvangen met het juiste diploma. Bij onze kunstpistes in Vlaanderen of onze clubs kan je gegarandeerd aan de slag. Om je ambieert een carrière in het buitenland, dan hebben wij de contacten om dit mogelijk te maken.

Eerst maken we van jou een betere skiër (of boarder), daarna mag jij lesgeven en krijg je de voldoening terug van kinderen tot volwassenen.

Bekijk de data van de toelatingsproeven en de bijkomende informatie over de praktijkcursussen en theoriecursussen.


Sneeuwsport Vlaanderen beheert in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool met veel trots het beste opleidingscentrum van België.

Wens je meer informatie over de opleidingen?
Dan kan je je inschrijven voor een aparte nieuwsbrief.

Het docententeam staat klaar voor jullie! 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x