4 juni 2020

Goesting? Hier kan je terecht!

Nu er "licht is aan het einde van de tunnel" kunnen we terug plannen beginnen maken. Met enige zekerheid kunnen we stellen dat de jeugd- en sportkampen zullen doorgaan vanaf 1 juli en daar zullen menig indoorpistes vol op inzetten. Is jouw zoon of dochter nog niet ingeschreven in een sportkamp? Probeer dan eens een ski- of snowboardkamp. Meer info kan je vinden op de website van de pistes.

Samen met deze partners, medische experts en contacten binnen Sport Vlaanderen en de Vlaamse Sportfederatie hebben we de voorbije maanden kennis gedeeld zodat de indoorpistes risicoanalyses en protocols hebben uitgewerkt om hun bedrijvigheid terug op te starten en ervoor te zorgen dat jullie allen veilig onze sport kunnen beoefenen. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een gedragscode Covid_19 en een sensibiliserende poster die verspreid wordt onder de kunstpistes.

De grote vraag is natuurlijk wanneer je waar terecht kan*

8 juni: opening Ice Mountain Adventure Park, Komen
17 juni: opening Snow Valley Ski & Snowboardcentrum, Peer
26 juni: opening Aspen, Wilrijk
2 september: opening Yeti, Anderlecht

*onder voorbehoud van wijzigingen, de website van de pistes zelf zal 100% up-to-date zijn.

Let op: de algemene richtlijnen en de richtlijnen die worden aangegeven door de lokale pisteuitbatingen dienen ten allen tijde te worden gerespecteerd. Het virus is nog steeds onder de mensen en we dienen een verdere verspreiding nog steeds te vermijden.

Lees er alles over in dit webartikel:


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x