17 oktober 2021

Gregory Backpacks: comfort op je rug

Welkom nieuwe partner!


Met veel goesting stellen we jullie Gregory Backpacks voor. We slaan de handen in elkaar om samen een grotere impact te verwezenlijken in de wintersportsector. Vorig wintersportseizoen hebben we elkaar leren kennen. Je kent dat, in volle pandemie-tijd surf je weleens naar opportuniteiten en droom je weg van avonturen die op dat moment onmogelijk lijken. Zo kwamen we uit bij Gregory Backpacks en zij bij ons.
We hebben toen de unieke kans gekregen om enkele rugzakken te testen in de bergen, te ondervinden waar zij voor staan en ons af te vragen of we samen een match kunnen vormen in de toekomst.
Die interactie draaide zo positief uit dat we met elkaar snel heel wat ideeën hebben uitgewisseld.

Nu wat meer over hen. Wat doen ze? Wat drijft hen? Waar zijn zij zoal met bezig?

Wie of wat is Gregory Backpacks?

We gaan terug naar het jaar 1977, naar de Amerikaanse staat Californië. Daar liep toen ene Wayne Gregory rond samen met zijn vrouw Suszy, wandelend in de natuur. Op een dag wou vrouwlief niet meer meewandelen met hem, door de vele heupblessures die ze opliep door slecht-zittende rugzakken. Wayne Gregory besloot instant om een bedrijf op te starten die rugzakken zou ontwikkelen die je geheel anatomisch juist “fitten”, zodat blessures aan rug, heup, schouders, … verleden tijd zouden zijn.
Vandaag draagt het bedrijf nog steeds zijn naam.

Het bedrijf ademt nog steeds heel veel van Wayne’s passie uit; innovatie, performance en comfort.

Dat heeft geresulteerd tot een gerenommeerd bedrijf, actief in 45 landen en vele innovatieve en product awards over de jaren heen. (Later hier meer over!)

Wil je nog meer grasduinen in de roots en drives van Gregory Backpacks? Zoals duurzaamheid, de filosofie, prijzenwinnende comfort systemen, de materialen, prestatiekenmerken, enzovoort. Voel je vrij om doorheen hun website te scrollen.

Een “Gregory backpack” is een all-in performance rugzak speciaal ontwikkeld voor avontuurlijke en sportieve reizen. Eentje die je het comfort wil geven alsof je een comfortabele trui draagt en niet alsof een vervelend ding dat aan je rug vastzit. Dankzij jarenlange expertise in ergonomie en creëren ze nog steeds rugzakken die je passen, ongeacht je lengte, gewicht, geslacht.

Als je het ons vraagt, right up our alley!

Gregory Backpacks wil alvast al onze leden ondersteunen met een korting van 20%(*). Wauw!

*Kortingscode wordt toegestuurd via het ledenplatform Twizzit en is actief via de online webshop van Gregory Backpacks tot 31 december 2022.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x