5 oktober 2021

Herfststage Snowboard 14+

Omdat we merken dat het aantal gemotiveerde jonge riders blijft groeien, hebben we besloten om de koppen bij elkaar te steken en op zoek te gaan naar een gevarieerd en interessant programma op maat voor deze shredders. 

Zo kwam Dimi Geyzen, u bekend van Freestyle Snowboard Team Snow Valley en de vaste man op de Dry Slope te Genk, op het idee om cluboverschrijdend een programma op poten te zetten voor 14-plussers die via clubs actief zijn en op zoek zijn naar iets meers.

Wat wil dit dan concreet zeggen?

Freestyle stages die gericht zijn op fun en progressie! We trainen op nieuwe tricks en voor wie wil, doen we mee aan binnen- en buitenlandse competities! Naast het snowboarden maken we tijd voor andere aspecten van onze sport: hoe film en edit je een goede videopart? Hoe shape je de ideale afzet voor je favoriete rail feature? Hoe voelt het om training te geven en hoe word je trainer? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. :-) Dit alles vullen we aan met andere leuke activiteiten zoals skaten, trampoline en nog veel meer. Et voila! Het recept voor onvergetelijke, leerrijke en super coole trainingsweken!


Voor welke riders?

Ben je nu al super hyped, heb je enige freestyle ervaring en ben je +14? Dan ben je meer dan welkom!


We gaan tijdens de herfstvakantie shredden in Oostenrijk!

Waar?
Kaprun

Wie?
Iedereen van geboortejaar 2007 of ouder

Vaccinatie?
Vaccinatie is niet verplicht, we geven iedereen de kans om mee te gaan. Echter zijn eventuele extra kosten voor PCR- en/of sneltesten in geval van geen vaccinatie wel ten laste van de rider zelf.

Kostprijs?

750€.

Let op!
Er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij!

Graag definitief antwoord voor 20/10.

Ken je nog geĂ¯nteresseerden? Stuur ze dan gerust deze info door!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x