14 september 2020

#IkSteunMijnClub

De onzichtbare vijand is nog steeds aanwezig. Doch leren we ermee omgaan. We komen terug buiten, we brengen sporadisch al eens een bezoekje aan de familie, allemaal met de voorzorgsmaatregelen in acht.

De voorbije weken hebben we zelfs 3 wedstrijden van de Skicup van Vlaanderen afgewerkt. Je kon allemaal blije gezichtjes spotten!
Zowel Ice Mountain Racing Team, We-Ski als Zondal Racing Team wisten veilige en aangename wedstrijden te organiseren voor onze renners. Zij, en al de aanwezige vrijwilligers, verdienen een denkbeeldige schouderklop voor het harde werk!
Maar ook de renners zelf en hun ouders bedanken we graag. Iedereen die van de partij was heeft zijn steentje bijgedragen om er een geslaagd en veilig event van te maken!
Door deze goed georganiseerde events kunnen de clubs via kennisdeling ervoor zorgen dat er nog meerdere leuke happenings op de planning komen te staan. Kijk maar uit, eind oktober gaat de Freestyle Tour normaal gesproken van start!

Jaarlijks is de maand september de "Maand van de Sportclub" voor Sport Vlaanderen. Door de coronacrisis en de (lokale) veiligheidsmaatregelen kan deze actie dit jaar niet doorgaan.

#IkSteunMijnClub is de virtuele vervanger van Maand van de Sportclub

Sportclubs tonen momenteel hun flexibiliteit en gedrevenheid, meer dan ooit. Ze gaan tot het uiterste om iedereen weer in alle veiligheid te laten sporten.

Met de sportsector proberen we de clubs zo goed mogelijk bij te staan, maar ook de steun van de sportende leden kunnen ze nu meer dan ooit gebruiken. Daarom startten Sport Vlaanderen, samen met VSF (Vlaamse Sportfederatie) en ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid vzw) als partners, de actie #iksteunmijnclub. Alle sportclubs samen vormen met 1.400.000 leden de grootste vereniging van Vlaanderen.

Ze roepen alle sporters op om via filmpjes en solidariteitsacties hun sportclub een hart onder de riem te steken. Wij roepen al onze wintersporters op om dit mee te ondersteunen! Zo vallen onze sport en onze goede clubwerkingen ook op in het grote sportlandschap binnen Vlaanderen.

Laat zien dat je achter jouw club staat, met bijvoorbeeld een leuke actie of een helpende hand. (Hou ons hier dan zeker vanop de hoogte!)

Deel ook je favoriete foto of filmpje met #iksteunmijnclub! en tag de social media kanalen van Sneeuwsport Vlaanderen in je bericht zodat wij dit ook mee de wereld in kunnen pushen. 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x