6 oktober 2020

Kids on Snow Tour in een vernieuwd jasje

Voel jij ook de koude winter aankomen?
In samenwerking met Decathlon, Aspen en Flowtrack gaan we terug op pad met ons mobiel snowboardpark voor kinderen tussen 3 en 6 jaar. En dat al voor de 3e editie!

Dit weekend beginnen we al met een knaller! We zetten de karavaan op in Plopsa Indoor Hasselt!

Voor meer info klik je even door naar de website van "Kids on Snow", daar vind je alle informatie over de manier waarop we kinderen aan het snowboarden krijgen. Gaande van missie 1 tot missie 3 waarbij je kind uiteindelijk een goed instapniveau bereikt zodat hij/zij verder kan ontwikkelen in het snowboarden.

Zit er een kleine Seppe Smits of schattige Lorrane Smans in jullie familie? Kom dan testen!
Kies een locatie in jouw buurt en ontdek een ongelooflijk avontuur in het snowboarden.


Contactpersoon

Childeric Bogaert
childeric@sneeuwsport.vlaanderen
Recreatie manager snowboard & trainer topsportschool


Met ondersteuning van volgende partners

Decathlon

Decathlon is fiere partner van de Kids On Snow tour en zal op die manier snowboarden nog toegankelijker maken, deze keer voor de allerkleinsten. Het is dan ook onze intentie om deze doelgroep in de kijker te zetten en kwalitatieve, maar betaalbare producten te ontwikkelen. Benieuwd naar onze snowboard collectie voor kids? Ontdek het op onze site: klik hier

Aspen 

Ook Aspen heeft sterk ingezet op de allerkleinsten. Vanaf 3 jaar kan je hier met het Kids & Parents leren snowboarden. Zij hebben de kleinste boots en snowboards voor jullie klaar staan! De eeuwige sneeuw staat 365 dagen ter beschikking om er een onvergetelijk moment met het hele gezin van te maken.

Flowtrack

Bij Flowtrack draait alles om positieve energie. We bieden echte, pure momenten waarin iedereen zich kan vinden.
Die energie voel je niet alleen op onze bestemmingen, je voelt ze ook bij onze mensen… Zij zijn de eerste tour operator dat reizen organiseert met een unieke formule waar kids van 3-6 jaar ook leren snowboarden. Neem zeker een kijkje op de website.


Met dank aan

Sport Vlaanderen

De Vlaamse overheid ondersteunt dit laagdrempelig sportproject vanuit Sport Vlaanderen.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x