31 januari 2022

La Trofeu Borrufa 2022 - Andorra

Met trots en zelfvertrouwen heeft Sneeuwsport Vlaanderen dit jaar de volledige stage rond Andorra en de wedstrijden in La Borrufa omkaderd en succesvol afgewerkt!

Met 3 overwinningen, een 2de plek en tal van top 15 plaatsen mogen we spreken van een succesvol jaar.
Niet vanzelfsprekend na jaren van corona, waarbij onze jeugd beperkt of niet in het buitenland kon trainen en waarbij we wegens jarenlange afgelastingen van wedstrijden minder voeling hadden met het mogelijke of ontbrekende talent in de jeugdselecties.

Met veel wil en enthousiasme zijn we aan deze nieuwe missie begonnen, samen met de kinderen. Hierdoor krijgen we opnieuw zicht op welke talentvolle jeugdselecties we in ons midden hebben, om deze een gepaste omkadering te bieden naar de toekomst toe. Deze stage was de eerste stap in een lang traject en met trots en blijheid kunnen we stellen dat onze skiclubs ondanks alle moeilijke periodes schitterend werk hebben geleverd.

Onze opleidingen en talentontwikkelingsprogramma´s werken en met de atleten voorhanden bouwen we verder aan de toekomst.

Vanuit Sneeuwsport Vlaanderen wensen we iedereen te bedanken die aan deze stage heeft meegewerkt: In het bijzonder Xan Alaerts als coördinator alpijns skiën binnen Sneeuwsport Vlaanderen, Jasper Duré voor zijn professionele ondersteuning, Martine Vervloet voor de praktische hulp in Andorra en alle andere ouders en trainers ter plekke.

Hopelijk zien we al deze gezichten en begeleiders snel terug tijdens volgende stages en wedstrijden.

Resultaten

SlalomReuzenslalomSuper-GTEAM Ranking

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x