19 augustus 2019

#Opendeuroclock: Alle pistes vieren feest!

Half september, midden oktober, ... wat doe je dan?

Dan ga je naar alle mogelijke opendeurdagen! Zo hebben wij met onze partners heel wat events komende.

Neem je agenda erbij!


21 & 22 september 2019 - Ice Mountain Adventure Park

Ice Mountain Adventure Park bestaat 20 jaar! Deze extreme-sport-hotspot in Komen (en nu ook Wevelgem) viert feest! Bezoek het park en geniet van 1+1 gratis op alle activiteiten en dagpassen!

Het adventure park bestaat 20 jaar, de clubs die onder het dak fantastisch werk leveren bestaan natuurlijk ook al een heel tijdje. Ice Mountain Racing Team bestaat al vanaf 2004, zo'n dikke 15 jaar. De freestyle snowboardwerking viert dan ook meteen een feestje! Want zij shredden al 10 jaar de pannen van het dak!
Give them a thumbs up!


28 & 29 september 2019 - Yeti Ski & Snowboard

Te Anderlecht kan je dan weer terecht voor gratis initiatielessen en ski -en snowboarddemonstraties van de monitoren en kinderen van de skiclub.
Schrijf je kleuter in voor een speciale initiatieles kleuterski. Of kom vrij skiƫn en snowboarden aan voordeeltarief.


5 & 6 oktober 2019 - Aspen

Dit wordt een giga-weekend! Op zaterdag is het de dag voor de sneeuwsporters, de clubs, hun families en vrienden, om eens lekker te komen voorproeven van het winterseizoen. Reisorganisatoren, partners, clubs, etc iedereen is er van de partij met stands, randanimatie, kids events en natuurlijk ook food en drinks! Die dag gaat door het leven als "OpenWinterDag"
Zondag is het dan den "OpenBedrijvenDag", de nieuwe skipiste te Wilrijk stelt ook zijn deuren open tijdens de nationale Open Bedrijvendag, georganiseerd door VoKa.


Wij zullen van de partij zijn om onze community sneeuwsporters ter plaatse te ontvangen en ook te open te stellen voor het grote publiek!

Meer info coming soon!


19 oktober 2019 - Snow Valley

De Kids Day is een traditionele dag te Peer, alle kinderen welkom om gratis te komen genieten van de sneeuw! Sta je eens graag op je ski's of snowboard? Kom dan naar de langste piste in de omstreken en geniet van 350m pure afdaling!

Meer info coming soon! 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x