3 december 2018

Powergirls in het nieuws!

De media heeft 2 powergirls binnen onze federatie enkele leuke vragen gesteld. Julie De Leeuw, specialist op 2 skilatten en Evy Poppe, Queen of The Valley staan de pers te woord. 


Julie De Leeuw


 17 jaar en beloftevolle skiester uit Gavere, sprak met Pas Uit!-magazine.
Zo ging het over haar jeugdige prestaties toen ze 9 jaar was en enkele meisjes van oudere leeftijd achter zich hield. Of haar ouders die overtuigd zijn van haar talent maar ook rustig haar met de voeten op de grond trachten te houden, want "het zijn maar kinderen, hè". Over haar verhuis naar Oostenrijk voor haar droom na te jagen. Ook minder goed nieuws tijdens een mentaal heftige periode in het buitenland wanneer ze geblesseerd uit viel.Toch bleef ze strijden om opnieuw klaar te staan. En dat is ook zo gebleken! Het gaat haar goed in Oostenrijk, met steeds een positieve evolutie in haar skitechniek. "De eerste Belgische wereldkampioene?" daar dien je je hoofd niet over te breken, Julie. Step by step you go forward!
We wensen je super veel succes in je droom en duimen voor jou.

Artikel is te lezen in het magazine Pas Uit!, dat wordt verdeelde als bijlage bij Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad. Een loep of hééél goede ogen zijn nodig om het artikel te kunnen lezen op Facebook. Dus je kan het hele magazine best lezen, Julie haar artikel staat op pagina 20-21. Veel leesplezier!
Evy Poppe


14 jaar en gaat al 10 jaar zijdelings door het leven. ("Riding sideways", och de engelse taal formuleert het zoveel beter)
Evy kreeg een journalist van Het Laatste Nieuws (HLN.be) over de vloer en het interview verliep soortgelijks.
Hoe kwam ze er ooit bij om professioneel te willen snowboarden?
Hoe ziet haar dag er vandaag uit? Wat zijn haar verwachtingen voor de toekomst? 

Lees het nieuwsartikel "De nieuwe Seppe Smits? Evy mag even hoog mikken" via de website van HLN. Ook hier dienen we krantenkoppen niet uit te vergroten. Evy is 14 jaar en hoeft niet met deze druk om te gaan. Wat ze wel dient te doen is elke dag te bouwen op de progressie van de dag ervoor. De rest komt haar zeker tegemoed. Aan de skills en de begeleiding zal het niet ontbreken. Ze doet haar studies aan de topsportschool in Wilrijk en traint onder begeleiding van de federatie zoveel mogelijk op alle indoorpistes en in het buitenland plus krijgt ze de warme ondersteuning van haar thuis en haar sponsors.
Evy, we keep an eye on you!
When you go high, we cheer 'higher'! :-)keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x