18 september 2019

Week van de Official - VSF interviewt Sneeuwsport Vlaanderen

De week van de Official, een moment om onze vrijwilligers, juryleden, wedstrijdofficials eens in de bloemetjes te zetten!

#officialsbelevenmeer #bedanktscheids #bedanktjury

En dit jaar laten we het ook niet onopgemerkt voorbijgaan. Dat heeft ook Vlaamse Sportfederatie (VSF) gedacht. Zij vroegen ons om onze meest prominente official aan het woord te laten voor een boeiend gesprek. Wat stelt 'official zijn' nu eigenlijk voor?Wel, we hadden een hele equipe van geëngageerde supermannen -en vrouwen om uit te kiezen, maar we gingen resoluut voor Chris Masset. Een vrouw vol met passie voor de ski en engagement te over voor onze federatie.
Chris is een powerwoman, dat zal ze zelf niet meteen zeggen, maar je mag ons geloven. Zonder haar zouden heel wat organisaties wat stroever zijn gelopen, zouden er geen planningen ontstaan voor onze poortrechters, TD's en tijdsregistratoren. Kortom, we zijn niets zonder Chris!

En dat geldt ook voor alle andere die in de schaduw van Chris lopen (nou, dat is misschien net wat te dramatisch, maar je snapt wat we bedoelen). Er zijn nog 'Chrissen' binnen onze wedstrijdorganisaties, zij die zich aangesproken voelen, sta recht en klop jezelf even spreekwoordelijk tegen de borst. Je hebt het verdiend.


Onze sneeuwsport is afhankelijk van tal van factoren, misschien wel van 'TE' veel factoren om de groei die we voor ogen hebben spoedig te realiseren. Maar één ding staat als een paal boven water, en dat is ons vrijwilligersbestand. Zijn het niet de poortrechters en andere officials bij Alpijnse Skiwedstrijden, dan zijn het wel de juryleden Freestyle Ski en Snowboard die jaar in jaar uit zich inspannen, bijscholen, opofferen om de competitiesport te maken waar ze nu staat.

Aan allen van jullie, liefste officials, een welgemeende DANKUWEL van ons allemaal.

Gegroet,

Alle renners
Alle riders
Ouders van renners en riders
De bomma en de bompa van alle deelnemers
Het team Sneeuwsport Vlaanderen
Het bestuursorgaan van Sneeuwsport Vlaanderen
De voorzitter


Heb jij ook de ambitie om official te worden?

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x