Competitielicentie

Wens je deel te nemen aan Vlaamse, Belgische en internationale wedstrijden of kampioenschappen ? Via een erkende club(alpine racing team, snowboard of freeski freestyle team) kun je een competitielicentie aanvragen.


Tarieven

 Supplement bij
lidmaatschap
Totaalprijs
Vlaamse + Belgische licentie+ 20 € 54 €

Vlaamse + Belgische licentie met
uitbreiding Snow Omnium(1)

+ 35 € extra (totaal +55 €)123 €
FIS licentie (2)+ 50 € 104 € / 173 €Verzekeringen - wegwijzer all.001


(1) Competitieleden die géén Snow Omnium (tekening hierboven vermeld als 'Snow Assistance') wensen af te sluiten, dienen dit document ondertekend aan hun club te bezorgen. Vanaf dit seizoen is het dus niet meer verplicht om een bijstands-verzekering afsluiten via de federatie als je die al hebt (en betaal je dus minder). We willen er ons wel van vergewissen dat trainers in het geval van een accident, zonder twijfelen over verzekeringen, de nodige hulp kunnen inroepen.

(2) enkel in combinatie met Basic Safe Snow met Vlaamse + Belgische licentie. Enkel voor atleten met minder dan 200 FIS punten alpine ski of op aanvraag voor freeski en snowboard.

Je bent pas verzekerd vanaf het moment dat de betaling gebeurd is. Op het secretariaat wordt je lidkaart aangemaakt en per post toegestuurd. Indien je via een competitieve club aangesloten bent, wordt deze lidkaart bezorgd aan de clubverantwoordelijke.

Geen contractuele documenten. Enkel de volledige polissen zijn bindend.

Contactpersoon

Robbe De Temmerman
Administratief coördinator
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x