Login

Login bij Sneeuwsport Vlaanderen

Switchen tussen jouw club-account en jouw federatie-account

Beschik je over meerdere Twizzit accounts (kinderen, partner), of ben je aangesloten bij meerdere organisaties (club(s), federatie) die Twizzit gebruiken?

Link dan deze profielen aan elkaar en voorkom zo overbodig in- en uitloggen.

 1. Log in via de app of op app.twizzit.com met je voorkeursgebruiker.
 2. Klik bovenaan in het linker menu op de naam van jouw gebruiker.
 3. In het dropdownmenu krijg je enkele suggesties:
  1. Staat het account dat je wil linken tussen de suggesties? Klik dan op link en verbind de gebruiker door de login details eenmaal in te geven of door een e-mail te verzenden.
  2. Staat het account dat je wil linken niet tussen de suggesties? Klik dan onderaan de lijst op "+ andere gebruiker " en klik op "toevoegen".

Eenvoudig wisselen tussen de gelinkte accounts doe je als volgt:

 1. Klik links bovenaan op de naam van uw gebruiker om de drop down te openen.
 2. Een lijst met alle beschikbare namen wordt weergegeven.
 3. Klik op de naam van de persoon die u wenst over te nemen.

Een (nieuwe) gebruikersnaam aanmaken

 1. Surf naar deze link, je komt in de Twizzit omgeving terecht.
 2. Rechtstreeks aansluiten bij de federatie? Dan kies je bij club voor "Sneeuwsport Vlaanderen vzw". Typ de eerste letters in en vervolgens kan je de juiste "club" aanduiden.
  • Wil je (of ben je) lid worden van één van onze échte ski- of snowboardclubs? Dan kan je de naam van de betreffende club ingeven en de stappen verder volgen. Een overzicht van onze clubs vind je hier. In dat geval wordt het federatielidmaatschap via de club afgesloten.
 3. Wanneer je de juiste club hebt geselecteerd, geef je jouw e-mailadres en/of naam en voornaamin om zo naar jouw gegevens te zoeken.
  • Hebben we jouw gegevens al? Dan kan je jouw naam aanklikken en wordt er een toegangslink naar het gekoppelde e-mailadres verzonden.
  • Hebben we jouw gegevens nog niet? Dan geeft het systeem een link naar het inschrijvingsformulier waar je alsnog jouw gegevens kan achterlaten en een lidmaatschap kan afsluiten.
 4. Via de mail die je vanuit Twizzit ontvangt (check eventueel jouw spambox), kan je een (nieuwe) gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken.
 5. Welkom op ons ledenplatform!

Hulp nodig?

info@sneeuwsport.vlaanderen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x