5 juni 2020

Een gloednieuw ledenplatform

De communicatie rond en met onze sport is belangrijk. Daarom hebben we de voorbije jaren ons ledenplatform zorgvuldig geëvalueerd en de markt afgeschuimd naar vernieuwende modellen.

Vorig jaar troffen we Twizzit. Een leverancier van digitale communicatie in de sport en zeer bekend in de Belgische hockeywereld. Vandaag zijn er al heel wat verschillende federaties gebruik van Twizzit; Rugby Vlaanderen, Koninklijke Belgische Korfbal Bond, de Vlaamse Kajak & Kano Federatie, ...

De interesse groeide wanneer er gezamenlijk met andere federaties werd aangeklopt bij Twizzit. Via de denkpiste vanuit de Vlaamse Sportfederatie ("Shared Service") zijn we bij hen terechtgekomen. Al snel bleek er interesse te zijn binnen onze sport en gingen twee clubs alreeds een samenwerking aan. WeSki! en later ook Snow Valley Racing Team stapten al vervroegd in de digitale clubwerking. Een verademing, luidde het.

Dit jaar hebben we met de federatie ook de knoop doorgehakt. Het past perfect in onze nieuwe strategie voor de volgende olympiade en de hervormde missie en visie van Sneeuwsport Vlaanderen. Zo zetten we een grote stap voorwaarts in de professionalisering van onze clubs.

Clubs krijgen deze zomerperiode de tijd om zich het platform eigen te maken.

Kort samengevat; wat brengt deze transformatie ons?

  • Het platform is zowel browsercompatibel als beschikbaar via een app (iOS en Android);
  • geeft de mogelijkheid om verbonden te zijn met de club én de federatie;
  • handig trainingen en wedstrijden plannen;
  • clubcommunicatie tot in de huiskamer;
  • facturatie en online betalen binnen handbereik;
  • het jeugdsportactieplan wordt geïntegreerd ter ontlasting van de clubadministratie;
  • moderne communicatie met mogelijkheid tot integratie van website, nieuwsbrieven en direct messaging;
  • ... en nog zo veel meer.

We wachten met veel ongeduld af hoe dit platform zal uitrollen. De volgende dagen gaan de clubverantwoordelijken aan de slag met het platform. De leden mogen begin juli de automatische aanmeldingslinks verwachten om zich lid te maken en het platform te leren kennen. 

Een nieuw platform vraagt ook een aanpassing en we rekenen op jullie begrip wanneer nog niet alles vanaf 1 juli (officiële start nieuw seizoen) bij elke club op wieltjes zal rollen, maar we doen er alles aan om zo snel mogelijk alle clubs up-to-speed te krijgen.

Voor meer informatie kan je steeds bij ons terecht via info@sneeuwsport.vlaanderen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x