7 augustus 2018

Een nieuw jasje voor Sneeuwsportvlaanderen.be

HALLO DAAR!

Wat vinden jullie van onze nieuwe look op de wereldwijde interwebs? Fancy? 

'Carve' er maar eens rustig door, 'rütsch' eens links en rechts, maak een 'schüss'  tot bij de rubriek Opleidingen of 'jump' meteen tot op het LedenplatformDoe je dit via je smartphone dan ondervind je hier en daar nog wel wat design issues. Deze worden zo snel mogelijk opgelost. We trachten het nieuwe seizoen in te gaan met een lichte digitale transformatie. Zo is er niet alleen gesleuteld aan de website, ook het ledenplatform is klaargestoomd en het skicup-portaal wordt klaargemaakt voor een volgende integratie.
We willen onze bezoekers meteen bij de keel grijpen en laten zien voor wat we staan. Een federatie rond de mooiste sport op aarde, de sneeuwsport! Of het nu op twee latten is, met de hielen vast of los,  zijdelings op één plank of oldschool met een monoski dat je je voortbeweegt, we willen de community zijn die zo breed mogelijk raakvlakken zoekt tussen de sport en zijn leden. Een informatieve website is een must en daarachter zit ons ledenplatform met meer details, registraties en inschrijvingsmogelijkheden.

Hop naar een meer gestroomlijnde communicatie, we krijgen heel graag feedback over de website. Hij zal nog het hele seizoen hier en daar wat veranderen en evolueren en jullie feedback, hints of tips&tricks nemen we ten harte.
Je kan je mening geven door te mailen naar website@sneeuwsport.vlaanderen.

Onze email extensies eindigen allemaal op ".vlaanderen", nu is ook de website te bereiken via www.sneeuwsport.vlaanderen, leuk toch? Helemaal onbelangrijk maar wel lekker rechttoe rechtaan voor de toekomst.

Let wel: er zijn nog hier en daar  "under construction"-pagina's. Alvast onze excuses, maar dat wil ook effectief zeggen dat we er nog aan het werken zijn. Het nieuwe seizoen staat voor de deur, de lidmaatschappen voor het volgende seizoen zijn zelfs al verkrijgbaar dus de nieuwe website moest dan ook online! Jah, duuuh!

Op de homepage krijg je tevens de laatste 3 nieuwsitems te zien. Iets gemist? Geen nood! In de rubriek (rechts bovenaan) "Heet van de naald" zal je alle nieuwsartikelen kunnen terugvinden. Laten we onze community delen op alle mogelijke online platformen, Facebook, Twitter, LinkedIn, GooglePlus of zelfs meteen via email en Whatsapp! Al deze buttons zijn te vinden onderaan elke webpagina, lekker handig toch?

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x