24 maart 2020

Games om de tijd te doven

Skiën en snowboarden zou nu zo fijn zijn met dit mooie weer. Maar jammer genoeg heeft de pandemie daar anders over beslist en hebben we momenteel niet de mogelijkheid om naar de sneeuw te trekken. 

We vonden het daarom wel leuk om naar alternatieven te zoeken. Zo heb je onze Lockdown challenge die loopt tot vrijdag 27 maart en kan je inspiratie halen uit onze posts op Facebook en Instagram. Daar tonen we namelijk elke dag wat wij momenteel doen om toch maar niet in de zetel te zitten. Hopelijk kunnen jullie hier wat inspiratie uit halen en krijgen we jullie leuke alternatieven te zien in de comments. Wie weet nemen we wel een ideetje over! 

1 van de activiteiten die jullie deze week te zien krijgen zijn spelletjes op je gsm. We hebben enkele leuke spelletjes gebundeld die te maken hebben met skiën en snowboarden om zo nog geen afscheid te moeten nemen van de sneeuw. 

Dit zijn leuke alternatieven voor eventjes, vergeet niet dat actief bewegen voorrang krijgt op deze. Want blijven bewegen is zeer belangrijk!


SPEL 1: World cup ski Racing

World cup ski Racing

→  Dit is de officiële ski racing games van FIS. Hiermee kan je aan alpine racing doen vanop je gsm. Krijg de kans om je racer te personaliseren met fantastisch materiaal om zo je tegenstanders te imponeren voor de race. Je kan deelnemen in 4 disciplines: downhill, grote slalom, super G en slalom. 


Spel 2: snowboarding the fourth phase

→ Wordt lid van de Fourth Phase crew met het beste materiaal en neem het op tegen de beste boarders die er zijn. Verover de bergen wordt zo de beste die er is door het op te nemen in verschillende wedstrijden. 


Spel 3: Red Bull Free Skiing

→ Laat je gaan in de sneeuw, tussen de paaltjes en in de lucht. Toon dat je de beste bent in 3 disciplines en versla al je tegenstander. 


Wie daagt ons uit?


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x