26 januari 2021

NK/BK Freestyle; hoe moet het verder?

Nog geen duidelijkheid over NK/BK snowboard & freestyle skiën

Afgelopen week hebben Sneeuwsport Vlaanderen, Crans Montana en de Nederlandse Ski Vereniging overleg gevoerd over het NK/BK snowboard & freestyle skiën. Het evenement staat gepland van 4 tot en met 11 april 2021 in het Zwitserse Crans Montana. Er is nog geen besluit genomen over het doorgaan van het gecombineerde evenement dat ook bekend staat als Snowfest.

Onder de huidige maatregelen die gelden om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan is het niet mogelijk om het evenement door te laten gaan. Hoe de situatie en de maatregelen begin april zijn is echter nog niet te voorspellen. Daarom blijft het evenement voorlopig op de wedstrijdkalender staan, maar vragen we iedereen om rekening te houden met een eventuele afgelasting. In de eerste week van maart volgt een gezamenlijke definitieve beslissing van Sneeuwsport Vlaanderen, Crans Montana en de NSkiV over het doorgaan van het evenement. 

De betrokken partijen zijn zich ervan bewust dat een definitieve beslissing een maand voor het evenement wellicht kort dag is, maar in de huidige pandemie is het lastig om verder vooruit te plannen.

Indien je van plan bent om een accommodatie te boeken voor het evenement, boek dan een accommodatie die nog te annuleren is. Op deze manier voorkom je dat je onnodige kosten maakt. 

Vragen?

Mochten er nog vragen zijn, staan wij natuurlijk heel graag ter beschikking. Zoals altijd is Christophe De Groof bereid om via christophe@sneeuwsport.vlaanderen je vragen te beantwoorden als het de Freestyle Tour betreft.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x