4 september 2019

Open Winterdag / Open Bedrijvendag

Het weekend van 5 & 6 oktober doen wij mee, jawel #Wijdoenmee, met de #Openwinterdag en de #Openbedrijvendag te Aspen.

Kom ons bezoeken op onze infostand, ga met je dochtertje of zoontje lekke proeven van het skiën of snowboarden, ontdek onze SnowID samen met onze docenten.
(Let op: voor de SnowID tests of als je zelf wat wenst te komen skiën met onze docenten, het materiaal dien je zelf me te brengen of te huren in Aspen, voor onze Kids On Snow parcours en Pagadderland voor de kleinsten wordt er materiaal voorzien.)


Aspen skipiste zet zijn deuren wagenwijd open voor het grote publiek (nou, niet te letterlijk want dan zou de sneeuw smelten, thx #globalwarming).

Programma Zaterdag 

TimingActiviteitDetails
10u - 12u30Kids On Snow TourJe kind aanmelden met 1 ouder aan de ASP skihut. (*)
13u - 17u Ontdek de SnowIDJe kind aanmelden bij ons aan de infostand. (**)
10u - 17u Waag je kans en WIN!Winactie op onze infostand. Be prepared!
17u30Start Parallelslalom Moedig onze docenten aan tijdens deze wedstrijd om de 'wisselbeker' van Aspen te winnen.
17u30 - 22uAprès ski & herfst BBQEet een hapje mee, blijf lekker plakken of swing de pannen van het dak. Inschrijven voor de BBQ: hier


Programma Zondag

Timing
Activiteit
Details
10u - 17uKids On Snow TourJe kind aanmelden met 1 ouder aan de ASP skihut. (*)
10u - 17u Waag je kans en WIN!
Winactie op onze infostand. Be prepared!


(*) Zorg dat je kind winterkledij draagt voor binnen op de piste, broek, jas, handschoenen, etc. helm en snowboardmateriaal verzorgen wij. Ook voor de ouder is het belangrijk om zich warm aan te kleden, vergeet ook vooral je handschoenen niet.
(**) Voor de SnowID tests dient je kind ook klaar te staan in volledige winteruitrusting. Eigen materiaal mag en kan je best meebrengen. Ski's, skischoenen en stokken kan je ook huren In Aspen. Daarvoor dien je in de ASP skihut te zijn. 


Wijzelf zijn aanwezig om dit grote publiek te laten kennismaken met ons, en onze clubs. De sportverenigingen We Ski!, Koninklijke Skiclub Zondal, Xbrigade, ASP Ski -en Snowboardschool (en ook Snowspirit) zijn de huiscl van Aspen en kunnen zich tijdens dit weekend lekker profileren.

Kom ons bezoeken op onze stands, eet een lekker hapje mee of bind je materiaal aan je voeten om een afdaling te maken.
Voor de kids hebben we heel wat in petto; er is het Pagadderland en het Kids On Snow park op zaterdag (enkel voormiddag) en zondag om de kleinsten te laten kennismaken met skiën en snowboarden, geheel gratis.
Xbrigade gaat op het eventplein jong en oud de hoogte insturen. Koninklijke Skiclub Zondal zorgt voor wat lekkers nat op z'n stand voor de meerderjarigen (Mmm wat zou dat kunnen zijn?), We Ski! heeft een nieuw spel uitgevonden om lekker te blijven après skiën.
Op onze stand trachten we jong en oud hun limieten wat te testen. Doe jij ook mee?

Als je brandt van verlangen om ons en onze clubs te ontdekken, kom dan zeker eens piepen.

Heeft je kind z'n SnowID al? 

Ons progressieboekje werkt fantastisch bij kinderen en is super handig voor skilessen in binnen -en buitenland!
Zaterdag staat in het teken van onze SnowID, onze docenten en skileraars zijn ter plaatse om met jouw kind enkele testjes af te nemen, en nadien de SnowID uit te reiken. Wordt het een Icy, Snowy of Chilly? Of gaat je kind meteen voor een 1ste, 2e of 3e Kroon?
Doe de tests, zaterdag vanaf 13u tot 17u (timing onderhevig aan aanpassingen)

Maak kennis met onze partner-reisorganisator Skifriends en Snowmania tijdens een infosessie op zaterdag. 

Wil je de indoor skipiste eens achter de schermen leren kennen? Dan dien je zondag zeker aan te sluiten tijdens de #Openbedrijvendag. Aspen en ENGIE Axima organiseert voor de aanwezigen (je dient hiervoor in te schrijven) enkele technische sessies. Ga mee in de buik van Aspen en laat je overstelpen door het technische vernuft van dit pand. Hoe wordt er sneeuw gemaakt? Hoe wordt deze koel gehouden? Hoe energie-efficiënt is deze nieuwe skipiste? Kom dit en meer te weten tijdens de #Openbedrijvendag.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x