16 november 2020

Sneeuwsport Vlaanderen 2.0

NO endings, only NEW beginnings!

De nieuwe Olympiade start op 1 januari 2021, tijd voor nieuwe beleidsplannen! In 2019 zijn we begonnen met bevragingen bij clubs en gesprekken met andere stakeholders, met die nuttige info zijn we intern aan de slag gegaan. Een werkgroep SVL 2.0 werd opgestart, er werd een externe consultant betrokken met als resultaat een gestroomlijnde federatie. Allereerst was het taak om een nieuwe missie en visie op te maken, van daaruit werden strategische en operationele doelstellingen gecreëerd die we eind augustus 2020 allemaal hebben vervat in de nieuwe beleidsplannen ter goedkeuring van Sport Vlaanderen.
Boem! Klaar! Of toch niet? Momenteel zitten we in de laatste sprints om deze nieuwe wendingen allemaal tot leven te brengen. Daar kan jij aan bijdragen!
Vorige week hebben we onze clubs hiervan dmv een webinar op de hoogte gebracht.

Missie & Visie

"Samen met de clubs zijn we dé motor om de sneeuwsport in Vlaanderen te promoten en te ondersteunen."
Met een visie van: betrokkenheid, kwaliteit en promotie
- we streven naar een optimale betrokkenheid in de samenwerking met al onze stakeholders
- we streven naar kwaliteit en innovatie; ondersteunen van de clubwerking, faciliteren van wedstrijden, organiseren van opleidingen, enzovoort
- we streven naar de promotie van de sneeuwsport in Vlaanderen én de uitbreiding van ons ledenaantal

Gebundelde informatie rond SVL 2.0

Beleidsplannen 2021-2024

We kennen graag jullie feedback

Deze kan je insturen via het Twizzit-formulier. 

Herbekijk de webinar

Ga mee op reis

Ben jij gebeten door wintersport? Heb je bakken engagement om mee te bouwen aan de sneeuwsport in Vlaanderen en daarbuiten? De bestuursgroepen "alpijns skiën" en "freestyle" hebben jou nodig. 

Een bestuursgroep kan maandelijks samenkomen, online en offline en behandelt de actiepunten opgenomen in het beleidsplan. Zorgt voor een solide samenwerking en het uitdragen van onze missie en visie. Fun hoort daar ook bij, samen met constructieve meetings die zorgen dat de mooiste sport ter wereld ook in een land zonder bergen wordt ondersteund en gepromoot tot nationale sport!


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x