Wintersportgids: powered by Sneeuwsport Vlaanderen

Groot nieuws! WintersportGids en Sneeuwsport Vlaanderen maken vandaag bekend dat dé federatie voor echte sneeuwsportliefhebbers vanaf nu ook de uitgever is van het nummer één wintersportmagazine in Vlaanderen.

Voor wie (een van) ons nog niet zo goed kent:

Sneeuwsport Vlaanderen is de enige erkende ski- en snowboardfederatie in het Vlaamse landsgedeelte. Erkend en gesubsidieerd door Sport Vlaanderen, is de federatie er voor clubs, pro’s én recreanten. Zo bieden we tal van voordelen voor leden, waaronder een bijzonder voordelige sneeuwverzekering, cashback bij je mutualiteit, en kortingen bij tal van partners.

WintersportGids van zijn kant is al sinds 1999 de jaarlijkse bijbel voor wintersportliefhebbers. On- en offline willen we iedereen die van sneeuw en bergen houdt, blijven informeren en vooral inspireren aan de hand van toffe verhalen, boeiende interviews, productnieuws, tips & tricks, informatie over bestemmingen, etc.

Voor leden en lezers verandert er eigenlijk niets en veel tegelijk. De winnende formule van zowel Sneeuwsport Vlaanderen en WintersportGids blijven namelijk behouden. Het online gedeelte van WintersportGids, de website, pakken we deze zomer aan zodat alles in de startblokken staat voor komend seizoen. Dan kan je op volgende online platforms van de federatie terecht:

  • www.sneeuwsport.vlaanderen voor puur federatienieuws, zoals reglementen, inschrijvingen, info over lidmaatschap, clubinfo, etc.
  • www.wintersportgids.be, hét online medium voor alle wintersportliefhebbers, leden, niet-leden, geïnteresseerden, fanaten... Kortom, zij die graag in de bergen vertoeven.

Help je mee?

Misschien ken je iemand die dit als een opportuniteit ziet, misschien heb je zelf leuke content om te delen, of ken je iemand met een knotsgek en relevant wintersportverhaal? Neem gerust met ons contact op.

Voor nu: tot later en zeg het vooral voort!

Samen maken we er een knalseizoen van.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x