19 februari 2019

World Junior Championships: Reuzenslalom

De eerste berichten sijpelen binnen vanuit het Italiaanse Val di Fassa. De World Junior Championships zijn dé belangrijkste wedstrijden voor onze meest beloftevolle jeugd. We zijn met heel wat Belgen aan de start zoals je kan lezen in het voorgaande nieuwsbericht.


WJC Reuzenslalom

Allereerst is het trieste nieuws te melden dat Elle Kempenaers tijdens de training op maandag 18 februari ten val is gekomen, met een dubbele beenbreuk als gevolg.
Lekker sneu, maar ze rockt onze bandana wel geweldig op haar Facebook-foto's. We wensen haar het allerbeste!Vandaag, dinsdag 19 februari, missen we nog iemand aan de start Julie De Leeuw bleef in bed liggen met griepsymptomen. Wat zit daar in die Italiaanse lucht?

Vervolgens skiede Axelle Mollin een DNF, kwam ze aan al hoestend en lijkt ze niet makkelijk te kunnen ademhalen. Heeft ze wat meegenomen van hartsvriendin Julie De Leeuw?
Wie weet, allicht worden beide meisjes gesoigneerd door mama van Axelle, Brigitte Mollin, die haar uiterste best zal doen om de twee dames morgen op de piste te krijgen. (Good luck, want het lijkt ons niet evident!) 

Dan is het kijken naar Kim Vanreusel. 

Run 1


Run 2


Kim eindigt met een 47ste plaats in deze discipline. Zoals ze zelf aangeeft tijdens haar aankomst "Niet top!".
Laat het hoofd zeker niet hangen, dit is topsport en morgen is er een nieuwe dag!

We hopen op een spoedig herstel van Axelle en Julie, en we steken nogmaals een spreekwoordelijk hart onder de riem ter herstel van Elle Kempenaers. 

Morgen skiën de dames de slalom, uitkijken maar. keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x