Kids Days Ski

Kid’s Days & Fun Challenge

Sneeuwsport Vlaanderen en haar clubs organiseren een aantal recreatieve wedstrijden voor de jeugd. Er zijn momenteel 2 soorten recreatieve wedstrijden

Kid's days

Een kid's day is een recreatief evenement dat kan doorgaan op de verschillende Vlaamse kunstbanen. Dit ter promotie van de ski- en snowboardsport en om de bestaande organisaties betere ondersteuning te bieden. Het evenement is bedoeld voor kinderen tot 14 jaar en voor elk skiniveau. De verschillende geïnteresseerde clubs organiseren samen met Sneeuwsport Vlaanderen een recreatieve kinderdag waar verschillende facetten van de wintersport aan bod komen. Sneeuwsport Vlaanderen de promotie en algemene ondersteuning van deze evenementen.

Fun Challenges

Een Fun Challenge is een recreatief evenement dat kan doorgaan op de verschillende Vlaamse skibanen ter promotie van de ski- en snowboardsport en meer bepaald de jeugdsport, zowel op recreatief vlak als op competitief vlak. Tevens is het de betrachting onze recreatieve jeugdige skiërs en snowboarders in contact te laten komen met de skibanen en de clubs en op die manier de instroom naar de clubs te vergroten.
De verschillende geïnteresseerde clubs organiseren samen met Sneeuwsport Vlaanderen een recreatief jeugdevent op de respectievelijke skibanen dat omschreven staat in een draaiboek. Sneeuwsport Vlaanderen de promotie en algemene ondersteuning van deze evenementen.

 Met de geapprecieerde steun van


Sport VlaanderenSport Vlaanderen

Openingsuren

Elke werkdag van 9:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:30

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x