BK Indoor

De Nationale Koerscommissie ontving van Skiclub Snow Valley de melding dat de veiligheidscel van de stad Peer beslist heeft geen goedkeuring te verlenen voor de organisatie van het BK Ski Indoor op de vooropgestelde datum van zaterdag 3 oktober 2020.

Na navraag bij de heer Cor Mollin, eigenaar van skibaan Snow Valley, hebben zij een nieuwe datum in de toekomst kunnen bekomen.

Zij hebben een aanvraag bij de Nationale Koerscommissie ingediend om het BK Ski Indoor te verplaatsen naar zaterdag 24 april 2021 (1ste zaterdag na paasvakantie).

Deze aanvraag zal worden besproken op de eerstvolgende bijeenkomst van de Nationale Koerscommissie op dinsdag 6 oktober.

Het Belgisch Kampioenschap Indoor Ski gaat traditioneel door in de indoor sneeuwbaan van Snow Valley te Peer en wordt georganiseerd door de lokale club, het Racing Team Snow Valley, onder toezicht van de Nationale Koerscommissie Alpijns Ski├źn van de Koninklijk Belgische Ski Federatie.

01-bk-indoor-heren-u10


Format 2020

Kwalificatieruns in slalom, gevolgd door uitschakelingsrondes in 2 manches in parallelle slalom per leeftijdscategorie.

De titel van Belgisch Kampioen wordt bepaald met een Super Finale waarin de 2 renners met de snelste totaaltijd in de finales van de 5 categorie├źn (U14 t/m MAS) tegen elkaar uitkomen.

De kinderreeksen gaan door in aparte reeksen met 'stubies' (korte slalompalen).

Datum

Het BK Indoor 2020 op zaterdag 3 oktober 2020 in Snow Valley wordt uitgesteld naar 24 april en dit voor de 9de opeenvolgende keer.

Programma en uitnodiging

Inschrijvingen

Enkel via een erkende club.

Aanwezige toppers

Meet jezelf met de Belgische top en ga met hen leuk op de foto!
Share je foto op sociale media met de hashtag " #BKINDOOR2020 " en tag @Sneeuwsport Vlaanderen zodat we jouw verhaal verder kunnen delen!

Resultaten

Deze vind je hier terug

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x