Ongeval in het buitenland

Onmiddellijk na het ongeval doe je aangifte bij de verzekeringsmaatschappij. Het aangifteformulier (zie onder) stuur je volledig ingevuld naar:

Arena Verzekeringen
Nerviërlaan 85, bus 2
1040 Brussel

Polisnummer: 2.113.636
Lid(kaart)nummer: rijksregisternummer

Arena staat in voor de verdere afhandeling van het schadedossier. Ze sturen jou een bevestiging van ontvangst en een dossiernummer toe.

De gemaakte onkosten breng je eerst binnen bij jouw ziekenfonds. Daar vraag je een verschilstaat met de vermelding van hun tussenkomst. Deze originele afrekening van het ziekenfonds, samen met eventuele andere bijkomende documenten, stuur je naar Arena Verzekeringen.

Arena Verzekeringen
Nerviërlaan 85, bus 2
1040 Brussel


Belangrijk is het spontaan en onmiddellijk melden van ongunstige ontwikkelingen in het genezingsproces. Bij bijkomende behandelingen mag je zeker niet vergeten de maatschappij terug schriftelijk te verwittigen.

Houd van alle documenten die je verstuurt steeds zelf een kopie bij.Snow Omnium

Indien je koos voor een Snow Omnium verzekering, dan dien je bij een ernstig ongeval de VAB alarmcentrale te contacteren. Zij zorgen voor een vlot verloop van de hospitalisatie en/of repatriëring.

VAB alarmcentrale
+32 3 253 69 16
ENKEL VOOR SNOW OMNIUM LEDEN


Vergeet het aangifteformulier niet. Het bellen van de VAB alarmcentrale is niet gelijk aan het aangeven van het ongeval bij Arena.

Ook met betrekking tot repatriëring en/of vervoer naar een beter uitgerust medisch centrum dient de alarmcentrale voorafgaandelijk geconsulteerd te worden. Zij nemen contact op met de behandelende geneesheer of medische instelling.

Voor élke betaling vraag je een factuur. Deze zijn noodzakelijk voor de terugbetalingen van de door jou gemaakte kosten.Documenten - Documents

Stuur de ingevulde documenten naar Arena:

Arena Verzekeringen
Nerviërlaan 85, bus 2
1040 BrusselContact

info@sneeuwsport.vlaanderen
Administratief coördinator

Met dank aan

AsarteAsarte
Verzekeringsmakelaar
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x