Ongeval in het buitenland

Onmiddellijk na het ongeval moet u aangifte doen bij de verzekeringsmaatschappij en het ongevalaangifteformulier (onderaan downloadbaar) ingevuld terugsturen naar :
Arena Verzekeringen,
Nerviërlaan 85, bus 2
 1040 Brussel
Zij behandelen uw schadedossier verder.
Polisnr.: 2.113.636
Uw lidnummer is je Rijksregisternummer (waarmee je inlogt op het ledenoplatform)

(Zelfde werkwijze als voor een ongeval in het binnenland)

verzekeringen2

Zij die de Snow Omnium verzekering in hun lidmaatschap vervat hebben, dienen bij een ernstig ongeval de alarmcentrale in België te contacteren (VAB). Zo kan hospitalisatie en/of repatriëring vlotter verlopen in deze stressvolle momenten.

+32 3 253 69 16 
(enkel leden met Snow Omnium)

!! Vergeet niet het aangifteformulier in te dienen en bij thuiskomst ingevuld op te sturen naar Arena. Het bellen van de alarmcentrale (VAB) is niet gelijk aan het aangeven van het ongeval.

Ook met betrekking tot repatriëring en/of vervoer naar een beter uitgerust medisch centrum dient de alarmcentrale voorafgaandelijk geconsulteerd te worden. De alarmcentrale neemt dan contact op met de behandelende geneesheer of medische instelling.

Voor elke betaling vraagt u een factuur, noodzakelijk voor de terugbetalingen ! In geval er facturen zouden worden geregeld door de alarmcentrale zelf, dient u alle bijstand te verlenen aan Arena Verzekeringen om later de tussenkomst van de mutualiteit waarop u recht hebt, voor de verzekeraar te recupereren op grond van diens subrogatierecht.

Arena stuurt u dan een bevestiging van ontvangst en eveneens uw dossiernummer toe. 
U dient eerst alle door u geregelde onkostennota's binnen te brengen bij het ziekenfonds en u vraagt daar, voor de verzekering, een verschilstaat met vermelding van hun tussenkomst. Deze originele afrekening en eventuele originele bijkomende documenten stuurt u naar Arena Verzekeringen.

Zeer belangrijk is het spontaan en onmiddellijk melden van ongunstige ontwikkelingen in het genezingsproces. Bij bijkomende behandelingen mag u zeker niet vergeten de maatschappij terug schriftelijk te verwittigen. Het is belangrijk dat u van alle documenten een kopie bijhoudt.

  Documenten - Documents

! Deze documenten dienen verstuurd te worden aan Arena - N.V. Arena - Nervierslaan 85 bus 2 - 1040 Brussel !

Kies je gewenste vertaalde document:

! Deze documenten dienen verstuurd te worden aan Arena - N.V. Arena - Nervierslaan 85 bus 2 - 1040 Brussel !

  Contactpersoon


Robbe De Temmerman 
Administratief Coördinator
info@sneeuwsport.vlaanderen
Arena Verzekeringen Arena Verzekeringen

Alarmcentrale in geval van ongevallen in het buitenland: +32 3 253 69 16


  Met dank aan

Asarte Asarte 
Verzekeringsmakelaar
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Word lid!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x