Riglet Park

Samen met Burton en Flow Track gaan we op tour door Vlaanderen met een Riglet Park. Het Riglet park is een snowpark op matten met de allures van een springkasteel dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Dit kan verhuurt worden op allerhande events, voor scholen, sportdiensten, sporthappenings, etc. 

Je krijgt er een snowboard onder je voeten, een helm op je hoofd en hop… je kan vertrekken. De lesgevers trekken je langs een parcours over heuvels, via kegels, over een wip en al wat jij moet doen is fun maken. Snowboarden is nog nooit zo eenvoudig geweest voor kinderen. Nadien wordt je zelfs beloond met een diploma en andere prijzen. 


Bekijk alvast de video: 


Vond je het tof en wil je nog meer? Kom dan zeker ook naar de "on snow" events in Snow Valley,  Ice Mountain of Aspen. Hier sta je namelijk op echte sneeuw en begin je al wat sneller te gaan.

Om iedereen de kans te geven, reist het Riglet park door heel Vlaanderen. Er kunnen verschillende stops op deze kalender voorkomen, doorheen enkele steden tijdens evenementen, op kerstmarkten of zelfs in shoppingcenters. Telkens wordt er in de regio een link gelegd naar een evenement op de sneeuw. Stippel uit wanneer we bij jou in de buurt komen en ontdek hoe leuk snowboarden is.

DatumLocatie 
16/11/2019Plopsa Indoor Hasselt
17/11/2019Plopsa Indoor Hasselt
14/12/2019Plopsaland De Panne
15/12/2019
Plopsaland De Panne


*Krijg €5 KORTING op online tickets ≥1m voor deze Burton Riglet Parks in Plopsaland De Panne. Bestel je tickets online met promocode ‘KIDSONSNOW’ en ontvang € 5 korting op een ticket  ≥1m. 

Voorwaarden
De promocode is beperkt geldig, bekijk de voorwaarden op de website van Plopsaland. Tickets geldig tot 2 jaar na aankoop. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie enkel online.

Ben je al ouder dan 6 jaar en wil je ook snowboarden? Geen probleem! Je kan steeds lessen volgen op een indoorpiste of aansluiten bij het KIDS-program. Dit is een lessenreeks voor gevorderde kinderen van 6 tot 14 jaar. Hier leer je op een veilige manier alle coole tricks op de piste tot het eerste freestylen in het funpark.


Wil je graag een handje helpen tijdens deze events, neem dan contact op met Childeric Bogaert, de jeugdtrainer snowboard van Sneeuwsport Vlaanderen. Vul alvast dit infodocument in. 

Met dank aan

burton-logo-300SnowKidz-Logo-Round 2-1 ice-mountain-snowboardsnowvalley 

Contactpersoon

Childeric Bogaert
Jeugdtrainer Snowboard
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x